Нашому рідному садочку виповнилось 15 років!

День народження дитячого садочка є важливою подією в житті колективу співробітників, батьків та вихованців. Саме тут діти отримують свій перший досвід спілкування, стають дорослішими і мудрішими.

20 травня 2014 року День народження святкує дошкільний начальний заклад № 132 управління освіти Дарницького району міста Києва.

Вже 15 років він зустрічає кожен ранок малечу і дарує всім тепло і любов, відкриває шлях до навчання і успішного майбутнього.

У святковий День ми вітаємо всіх, хот вкладав і вкладає душу і серце на кожній сходинці розвитку закладу, хто будує біографію садка, хто допомагає прямувати до успіху, хто піклується про дітлахів, разом з нами поділяють успіхи і невдачі, намагаються створити умови для того, щоб дитячий садок завжди був гордістю нашого міста.

Особливі слова вдячності хочемо висловити завідувачу дошкільного навчального закладу Підопригорі Валентині Олександрівні, яка з відповідальністю служить найшляхетній справі і гідна самої щирої подяки за терпіння, мудрість і вірність обраній професії.

Колектив дошкільного закладу дарує всім теплу ласку, щире серце, добре слово.

Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, професійних досягнень, творчого довголіття, благополуччя та миру на Землі!

DSCN1588     

     Тож хай від нас не приховає доля переможну  мить!

    Хай вдача не минає, хай в усьому нам щастить!

    Хай кмітливість, витривалість кожен день до нас несе!

   Щоб складалось і вдавалось, щоб зумілося усе!